Aspiravi Energy bij de beste op de Greenpeace ranking: 18/20!

Wij zijn erg trots dat Aspiravi Energy tot de beste en meest groene energieleveranciers van België behoort! Dit werd namelijk door Greenpeace in haar jaarlijks klassement met energieleveranciers gepbliceerd. Bij het opstellen van het klassement houdt Greenpeace rekening met de productiecijfers, de energiemix, het aankoopbeleid en de tarieven van de stroomleveranciers.

Aspiravi Energy werd met een score van 18 op 20 als uiterst ecologisch verantwoord beoordeeld als leverancier van groene energie in Vlaanderen en bij uitbreiding gans België. Die score heeft Aspiravi Energy onder meer te danken aan de grote productiecapaciteit en de blijvende investeringen van de Aspiravi-groep in windenergie op land en in zee.

In het kader van de coöperatieve voordelen heeft ECO2050 voor u een aantrekkelijk aanbod uitgewerkt in samenwerking met Aspiravi Energy. Als coöperant van ECO2050 kan u namelijk genieten van hun meest voordelige tarieven wanneer u 10 aandelen van onze coöperatieve vennootschap verworven hebt.

Wat Aspiravi Energy zo uniek maakt, is dat u als klant niet alleen het milieu en de lokale economie ondersteunt, maar ook een sociaal goed doel. U schenkt immers een bijdrage van minimaal 1 euro per MWh verbruikte energie aan Een Hart voor Limburg of het Kinderarmoedefonds.